aromaterapija Eteričnim Uljem zison Prazna Cijev Za Nazalne Inhalatori, 12 Punih Palicama + Uključujući i 12 dodatnih Palicama +2 Plastične Pipete-Dropper +1 Plastična pinceta

aromaterapija Eteričnim Uljem zison Prazna Cijev Za Nazalne Inhalatori, 12 Punih Palicama + Uključujući

Prisutan
HRK 20.94
Količina robe:

✔12 komada (uključujući : 12 punih palicama + 12 dodatnih palicama +2 Plastične pipete-pipeta + 1 plastična pinceta). ✔Ti inhalatori proizveden od medicinskog градиентного plastike visoke gustoće i čvrsto zapečaćena kako bi se spriječilo isparavanje ili oksidacije skupog ulja. ✔Možete ponovno koristiti s više zamjena 12 palicama, uštedjeti svoj novac i omogućiti vam da uživate u svojim ингалятором s eteričnim uljem na duže vrijeme i svježije. ✔Ti inhalatori se može koristiti iznova i iznova.Šešir namjerno drže na mjestu, da zadrži miris, ali sa malim naporima šešir možete skinuti, a možete dodati još ulja unutra фитиля. ✔Laptop veličina, lako nositi sa sobom,uživajte u aromaterapiji na putu.zison Kvalitetna cijev za inhalator s mirisnim uljem za aromatičnog zraka u nosu 12 kompleta Boja : crna specifikacija : 12 * kompletna štapići 12 * dodatna coli 2 * Plastične pipete 1 * Plastične pincete - Te cijevi za inhalator s eteričnim uljem od Select Health and Wellness izrađeni su od visokokvalitetnog zdravstvenog odgoja plastike. - oni su idealni za dodavanje bilo kojeg eteričnog ulja ili mješavine eteričnih ulja za aromaterapiju u pokretu. - kada ste dodali eterično ulje u fitilj ovih prazne praznine za inhalator i zatvaranje cijevi kape, to će trajati vrlo dugo. - Zabavite prednosti ljekovitih svojstava ulja za mnogo duže vrijeme, bez potrebe da ponovo oploditi fitilja. - kada vaš miris, konačno će nestati, kape će biti povučena, i fitilja može biti ponovno navlažiti za drugog razdoblja duljeg korištenja. - Koristite ove gredica inhalatori umjesto traumatskog kemijskih inhalatori, kako bi koristiti prirodne sile, i brzo možete dobiti osloboditi od problema s nosom, koristeći eterična ulja umjesto štetnih kemijskih tvari s opasnim nuspojavama.

Detaljne karakteristike

12 * kompletna štapići 12 * dodatna coli 2 * Plastične pipete-dropper 1 * Plastične pincete :
- Ove cijevi za inhalatora s eteričnim uljem od Select Health and Wellness izrađeni su od visokokvalitetnog zdravstvenog odgoja plastike. - oni su idealni za dodavanje bilo kojeg eteričnog ulja ili mješavine eteričnih ulja za aromaterapiju u pokretu. - kada dodate эссенцию :

Slični proizvodi