Swpeet 5 Kom. Vrhunski Prirodni Skup Četke Za Kosu od Veprove, Auto-Četke za Čišćenje Kotača/Motora/Interijer/Logotipovi/Interijera/Eksterijera/Ventilacije

Swpeet 5 Kom. Vrhunski Prirodni Skup Četke Za Kosu od Veprove, Auto-Četke za Čišćenje Kotača/Motora/Interijer/Logotipovi/Interijera/Eksterijera/Ventilacije

Prisutan
HRK 71.88
Količina robe:

★ RAZLIČITE VELIČINE - pripremili Smo za vas četke 5 VELIČINA, ove četke različitih veličina mogu zadovoljiti sve svoje potrebe.Možete odabrati bilo koji od njih u skladu s vašim potrebama, dovoljno dužine, da biste lakše istražiti matice i doprijeti do njih u užem ili uskom prostoru. ★ VISOK MATERIJALA - Ove četke su izrađene od dlaka svinje, vrh svake čekinja prirodno podijeljen na dvije ili više grana, tzv zastavom, što čini zube mekša, i oni su relativno rijetki i skupi.Tako da definitivno, to su alati koji bi trebao imati svaki деталировщик. ★ KRUPAN I TRAJNO SLAMU - Naše četke za detalje dizajnirani tako da zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe entuzijasta i profesionalaca u oblasti njegu automobila. ★ DOBAR POSAO - Drvene ručke prekriveni lakom, tako da vlaga ne će dovesti do pucanja olovke, kako to obično biva s drveta.Ovaj set četkica za zrnatost automobila je super za sve, počevši od uklanjanja mrvice iz proreza na sjedalima i završna čišćenja ventilacijskih otvora ili plakata za pranje. ★ SAVRŠENE VELIČINE ZA BILO koji RAD-Krunica velikog promjera 1,25 inča i dlačice duljine 2 cm idealna za sve, od matice do unutarnjih otvora.Ručka duljine 8 cm pomaže teško dostupnim mjestima. - Ušteda vašeg vremena, energije i frustracija. - Dodajte ove детализирующие tamponi u svoju košaricu zajedno s drugim dodacima za čišćenje automobila premium klase već danas!Naći ćete način koristiti svaku od ovih četkica za vaš stroj je izgledala isto čist kao i uvijek.Četke su dužine oko 8 cm s 6-inčni ručkom i imaju 5 različitih veličina za sve namjene.

Detaljne karakteristike

Materijal:
кабанья vune i drvo
Veličina olovke:
8,66 u., 8,66 u., 8,85 u., 9,05 inča i 9,84 inča ( od malih do velikih)
Veličina čekinja:
Promjer:
0,63 inča, 0,47 cm, 0,42 cm, 0,35 inča i 0,31 cm
Dužina:
1,4 inča, 1,4 inča, 1,6 cm, 1,6 cm i 1,8 inča
Boja:
kao što je prikazano na slici
Popis paketa:
jedan komplet četka za kosu od veprove
Paket uključuje:
5 × Jedan set četkica za kosu svinje :
Poštovani kupci, :
Mi smo vrlo sigurni u naše proizvode, ali ako kupite naše proizvode, što ste vrlo zadovoljni, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam pomoći riješiti problem. :
Ako imate bilo kakvih očekivanja od naših proizvoda, slobodno možete ih podići. Mi pažljivo razmislite, i dalje poboljšavati kvalitetu naših proizvoda, kako ispuniti velika očekivanja kupaca. :

Slični proizvodi