TOPINCN Naušnice Kartice Skup Papir/Karton Lanca i ogrlice Prikaz Karte Naušnice Priključke DIY Kit Pakiranje nakita Isporuke Smeđa

TOPINCN Naušnice Kartice Skup Papir/Karton Lanca i ogrlice Prikaz Karte Naušnice Priključke DIY Kit Pakiranje

Prisutan
HRK 54.57
Količina robe:

Pakiranje set kartica za naušnica, koji se sastoji od 100pc kartice za naušnica, 100pc kartice za ogrlice i 200шт konektora za naušnica.Papir/Karton - Na kartici za naušnica koristi papir je materijal koji je osjetljiv razgradivih i jednostavan za korištenje.- Prikaz Velike naušnice i ogrlice, na njima može sigurno prikazati razne ukrase.Utori za kartice - Svaka kartica za prikaz naušnica ima 2 unaprijed izrezanih rupe i 2 utora za kartice, koje možete koristiti za vješanje naušnica i ogrlica.Ukras - Izuzetna vještina, lijepo i praktično, pogodan za naušnica, ogrlica, zakovica, nakita.Značajke : 1. Set kartica za prikaz naušnica, s kartama za naušnica 100 kom., karticama za prikaz ogrlicu 100 kom. i вилками za naušnica 200 kom. 2. Karta za naušnica koristi papir je materijal koji je osjetljiv razgradivih i jednostavan za korištenje. 3. Odlične kartice s naušnice i ogrlicom od, oni sigurno mogu prikazivati različite nakit. 4. Svaka kartica prikaz naušnica ima 2 unaprijed izrezanih rupe i 2 utora za kartice, koje možete koristiti za vješanje naušnica i ogrlica. 5. Izuzetna izrada, lijepo i praktično, pogodan za naušnica, ogrlica, zakovica, nakita.Specifikacija : Tip elementa : Skup kartica za naušnica Materijal : Papir/Karton Boja : crna Težina : pribl. 290 g / 10,2 oz Veličina karte za naušnica : Oko 5x8.9 cm / 2.0x3.5 cm Veličina karte za ogrlice : Oko 5x12 cm / 2.0x4.7-inčni Popis paketa : 100 x Karta za naušnica 100 x Karta za ogrlice 200 x priključak za uši Napomena : 1. Molim vas, dopustite pogreške u 01 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.

Detaljne karakteristike

Tip proizvoda:
Set Naušnica za Naušnica
Materijal:
Papir/Karton
Boja:
Smeđa
Težina:
Cca. 290 g / 10,2 oz
Veličina Kartice Naušnice:
Oko 5x8.9 cm / 2.0x3.5 cm
Veličina Kartice Ogrlice:
Oko 5x12 cm / 2.0x4.7 inča
Popis paketa:
100 x Naušnice Card100 x Ogrlica Card200 x Priključak za uši
Napomena:
1. Molim vas, dopustite pogreške u 01 palac zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molim, uzmi ovaj kao standard.

Slični proizvodi